VARAA HUOLTO:

Soittamalla numeroon:

 +358 40 535 1265


Meiltä saat mönkijöiden sekä pyörien korjaukset, huollot ja varaosat. Oli sitten kyseessä isompi tai pienempi huolto- tai korjaustarve, niin asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Huoltopalvelumme sijaitsee itäisellä Uudellamaalla Porvoossa, osoitteessa Alastuvantie 85. Vapaiden huoltoaikojen ja varaosien tiedustelut kannattaa tehdä puhelimitse. Palvelemme joustavin aukioloajoin iloisella palveluasenteella. 

Kysy myös noutopalvelua. Mikäli ette itse pysty tuomaan laitetta huoltoon, voimme mahdollisuuksiemme mukaan noutaa, huoltaa ja palauttaa laitteen.MÖNKIJÄHUOLTO


Olemme CFMOTO-mönkijöiden valtuutettu huoltoliike. Korjaamme ja huollamme CFMOTO mönkijöiden lisäksi myös muun merkkiset mönkijät. Huoltoajan voit varata soittamalla.

Varastostamme löytyy valmiina varaosia, joiden ansiosta pystymme korjaamaan laitteesi nopeallakin aikataululla. Tarvittaessa tilaamme tarvitsemasi varaosan ja asennamme sen. Varaston valikoimaan kuuluu myös lisävarusteita ja tarvikkeita mönkijöihin.PYÖRÄHUOLTO

Korjaamme ja huollamme sähköpyörien lisäksi myös tavalliset polkupyörät. Huoltoajan voit varata soittamalla.

UUTTA! Loppuiko pyörästäsi veto? Korjaamme ja huollamme myös sähköpyörien moottoreita. Soita ja kysy lisää!

Varastostamme löytyy valmiina varaosia, joiden ansiosta pystymme korjaamaan pyöräsi nopeallakin aikataululla. Tarvittaessa tilaamme tarvitsemasi varaosan ja asennamme sen. Varaston valikoimaan kuuluu myös lisävarusteita ja tarvikkeita pyöriin ja pyöräilyyn.